keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Hiljaista aikaa

Elämme hiljaisinta aikaa NHL-vuodesta. Monet joukkueet ovat saaneet joukkueensa jo kasaan ja suuntaavat katseensa tiukasti tulevaan kauteen. Osa joukkueista käy viimeisiä neuvottelujaan nuorten tähtipelaajiensa kanssa samalla, kun fanit pelkäävät Brian Burken tekevän heistä kaikista offer sheetin. Ottawa Senators taas huomaa surukseen, ettei rosterista löydy kuin muutama jääkiekkoilijan tunnusmerkit täyttävä pelaaja.

Amerikan mantereella on kuitenkin sattunut kuluneilla viikoilla muutamia pieniä asioita, joihin voisi paremman puutteessa puuttua. Tässä pientä siis pientä listausta viimeisten viikkojen tapahtumista:

– Mestarijoukkue Boston Bruinsin hyökkääjä Nathan Horton pääsi otsikoihin hukattuaan Stanley Cup – pokaalin kesken omien juhliensa. Huhujen mukaan Horton sanoi yksinkertaisesti unohtaneensa minne hän oli pokaalin laittanut, sillä täysin kesken juhlien Aaron Rome oli sännännyt paikalla ja taklannut häneltä muistin pois.

– Columbus Blue Jackets koki jo tässä vaiheessa kautta pahan menetyksen, kun hyökkääjä Kristian Huselius loukkaantui joukkueen punttisalitreeneissä. Vamman kerrottiin olevan rintalihasrevähdys, ja toipumisennusteen veikataan olevan pitkä. Kuules Huselius, ei varmaankaan seuraavan kerran kannata kuunnella James Wisniewskin puheita omista vuosiansioistaan kesken penkkipunnerruksen.

– Hetki Huseliuksen loukkaantumisen jälkeen Blue Jackets hankki vahvistusta hyökkäykseensä palkkaamalla listoilleen Vaclav Prospalin. Viime kaudella Prospalin meno näytti ajoittain niin hitaalta, joten pahoin pelkään, ettei Prospal ehdi millään Columbukseen kauden alkuun mennessä.

– Tiukasti omiaan suojeleva Eric Godard siirtyi Dallas Starsiin. Tässä ote Godardin Facebook-tilistä:











– Los Angeles Kings käy kiivaasti neuvotteluja tähtipuolustaja Drew Doughtyn kanssa. Ilmeisesti Kings oli jo tehnyt Doughtylle mittavan sopimustarjouksen, mutta Drew ei ollut tähän suostunut. Huhujen mukaan Doughty haluaa sopimukseensa siirrot kieltävän NTC-pykälän, sillä juuri joukkueeseen saapunut Mike Richards oli kertonut hänelle, etteivät suulliset NTC-pykälät paljoa vaikuta.

– Toronto Maple Leafs teki kaupan Nashville Predatorsin kanssa, jossa Torontoon siirtyi puolustaja Cody Franson sekä hyökkääjä Matthew Lombardi. Predators taas sai kaupassa Torontosta puolustaja Brett Lebdan. Kauppa oli hyvä, sillä nyt Tim Connolly ei näytä enää niin loukkaantumisherkältä.

– Juuri Philadelphia Flyersista pois siirtyneet Mike Richards sekä Jeff Carter ovat päässeet otsikoihin Philadelphia-aikaisen käytöksensä vuoksi. Media kertoo, että Richards ja Carter olisivat bilettäneet hieman liikaa ja Flyers-GM Paul Holmgren olisi saanut kyseisestä rellestyksestä tarpeekseen. Sivuverkko kysyi Richardsilta sekä Carterilta tietoja tuon aikaisista tapahtumista, mutta molemmat vastasivat, etteivät muista tuota ajalta yhtään mitään.

– Entinen supertähti Joe Sakic näytti taitojaan golf-kentällä lyömällä ”miljoonan dollarin” hole-in-onen eräässä golf-turnauksessa. Palkinnoksi Sakic sai parinsa kanssa puoliksi miljoona dollaria puhtaana käteen. Rahasumman lisäksi hän sai suorituksestaan myös upeita onnittelulahjoja. Peter Forsberg oli kuulemma antanut hänelle kullatun golf-pallon. Turnausjärjestäjä oli koristellut hole-in-one – mailan timanteilla ja luovuttanut sen juhlallisesti Sakickille. Greg Sherman taas oli lahjottanut Sakicille hole-in-onensa kunniaksi kolme ykköskierroksen varausvuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti